طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی
مواد لازم : ماهی 120 گرم
جلبك دریایی 120 گرم
پیاز سبز خرد شده 4 عدد
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
ترب 1 قاشق سوپخوری
خردل 0.125 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :خردل را می توان بصورت خمیر ( سس ) یا پودر تهیه كرده و با افزودن آب به پودر آن خمیر خردل را درست نمود و از هریك به دلخواه خود استفاده كنید , ورقهای جلبك را كمی تفت دهید , این عمل را می توانید با نگه داشتن ورقه ها با انبرك روی شعله گاز با كباب پز بمدت 1 الی 2 دقیقه انجام دهید , دو زرف را باید تفت دهید تا ورقه های جلبك ترد شوند , بهترین و ساده ترین روش این می باشد كه ورقه ها بمدت 2 الی 1 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا ترد شوند كه در این روش نیازی نیست ورقه ها را برگردانیددر صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیستطرز تهیه مواد داخل رولت :خیار را در امتداد طول آن از وسط نصف كرده و دانه های آن را جدا كنید و بصورت خلالهای باریكی خرد كنید . برگهای اسفناج را در آبجوش بپزید و بلافاصله آبكش كنید و بین دستمال تمیزی قرار داده و فشار دهید تا آب آنها كاملا گرفته شود . گوشت را به رشته های باریكی خرد كنید . تخم مرغ , شكر و نمك را در كاسه ای با چنگال بهم بزنید و در ماهیتابه چربی روی شعله متوسط بپزید تا سفت شده و شكل بگیرد , سپس از روی گاز برداشته و صبر كنید تا خنك شود و بصورت رشته های دراز و باریكی خرد كنید .رولت ماهی را طی دو مرحله درست كنید :مرحله 1 :فیله ماهی را تمیز كرده و بشوئید و آن را روی تخته پهن كنید , با چاقوی تیزی در امتداد طول ماهی شیارهای كوچكی روی آن بزنید و مراقب باشید كه از هم باز نشود .مرحله 2 :ورقه های جلبك را تفت دهید , فیله ماهی را برگردانده بطوریكه طرفی را كه شیار زدید سمت پایین قرار گیرد , یك ورقه جلبك را روی ماهی گذاشته و برگردانید و هم اندازه فیله ماهی با قیچی ببرید .مرحله 3 :مجددا آن را برگردانید بطوریكه فیله ماهی طرف زیر قرار گیرد , پیازچه ها را هم اندازه طول فیله ماهی خرد كرده سپس به رشته های باریكی ببرید , نیمی از پیازچه ها را در یك ردیف طرف لبه بلند ماهی قرار دهیدمرحله 4 :ماهی را محكم اطراف پیازچه ها بپیچید , این كار را با باقی فیله ماهی , ورقه های جلبك و پیازچه ها تكرار كنید . رولتها را طوریكه درز آنها بطرف پایین باشد نگه داشته و بصورت برشهای حلقوی یك سانتی متری ببرید و در ظرف بزرگی قرار دهید , آبلیمو را روی رولتها پخش كنید و روی آنها را پوشانده و بمدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی ترد و نرم شوددر این مدت چنیدن بار با قاشق روی ماهیهیا آبلیمو بریزید , رولتهای ماهی را با ترب سفید رنده شده سرو نموده و روی آنها را با سس خردل تزئین كنید .
مواد لازم : ماهی 120 گرم
جلبك دریایی 120 گرم
پیاز سبز خرد شده 4 عدد
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
ترب 1 قاشق سوپخوری
خردل 0.125 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :خردل را می توان بصورت خمیر ( سس ) یا پودر تهیه كرده و با افزودن آب به پودر آن خمیر خردل را درست نمود و از هریك به دلخواه خود استفاده كنید , ورقهای جلبك را كمی تفت دهید , این عمل را می توانید با نگه داشتن ورقه ها با انبرك روی شعله گاز با كباب پز بمدت 1 الی 2 دقیقه انجام دهید , دو زرف را باید تفت دهید تا ورقه های جلبك ترد شوند , بهترین و ساده ترین روش این می باشد كه ورقه ها بمدت 2 الی 1 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا ترد شوند كه در این روش نیازی نیست ورقه ها را برگردانیددر صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیستطرز تهیه مواد داخل رولت :خیار را در امتداد طول آن از وسط نصف كرده و دانه های آن را جدا كنید و بصورت خلالهای باریكی خرد كنید . برگهای اسفناج را در آبجوش بپزید و بلافاصله آبكش كنید و بین دستمال تمیزی قرار داده و فشار دهید تا آب آنها كاملا گرفته شود . گوشت را به رشته های باریكی خرد كنید . تخم مرغ , شكر و نمك را در كاسه ای با چنگال بهم بزنید و در ماهیتابه چربی روی شعله متوسط بپزید تا سفت شده و شكل بگیرد , سپس از روی گاز برداشته و صبر كنید تا خنك شود و بصورت رشته های دراز و باریكی خرد كنید .رولت ماهی را طی دو مرحله درست كنید :مرحله 1 :فیله ماهی را تمیز كرده و بشوئید و آن را روی تخته پهن كنید , با چاقوی تیزی در امتداد طول ماهی شیارهای كوچكی روی آن بزنید و مراقب باشید كه از هم باز نشود .مرحله 2 :ورقه های جلبك را تفت دهید , فیله ماهی را برگردانده بطوریكه طرفی را كه شیار زدید سمت پایین قرار گیرد , یك ورقه جلبك را روی ماهی گذاشته و برگردانید و هم اندازه فیله ماهی با قیچی ببرید .مرحله 3 :مجددا آن را برگردانید بطوریكه فیله ماهی طرف زیر قرار گیرد , پیازچه ها را هم اندازه طول فیله ماهی خرد كرده سپس به رشته های باریكی ببرید , نیمی از پیازچه ها را در یك ردیف طرف لبه بلند ماهی قرار دهیدمرحله 4 :ماهی را محكم اطراف پیازچه ها بپیچید , این كار را با باقی فیله ماهی , ورقه های جلبك و پیازچه ها تكرار كنید . رولتها را طوریكه درز آنها بطرف پایین باشد نگه داشته و بصورت برشهای حلقوی یك سانتی متری ببرید و در ظرف بزرگی قرار دهید , آبلیمو را روی رولتها پخش كنید و روی آنها را پوشانده و بمدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی ترد و نرم شوددر این مدت چنیدن بار با قاشق روی ماهیهیا آبلیمو بریزید , رولتهای ماهی را با ترب سفید رنده شده سرو نموده و روی آنها را با سس خردل تزئین كنید .